Τα ευχάριστα νέα για τον Μαουρίσιο και ο Παναθηναϊκός

Τα ευχάριστα νέα για τον Μαουρίσιο και ο Παναθηναϊκός

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο στη σημερινή προπόνηση ανέβασε στροφές καθώς για πρώτη φορά στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθήσει έκανε ασκήσεις με μπάλα.

Στον ΠΑΟΚ όπως αναφέρει και η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ: «Το παιχνίδι με τη Βίντι ανήκει στο παρελθόν, τα συμπεράσματα έχουν ήδη καταγραφεί και καταχωρηθεί στην άκρη του μυαλού, στην κατηγορία «μαθήματα» κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει. Δίχως ούτε να δίνει μεγαλύτερη σημασία ούτε να υποτιμά την ήττα από τους Ούγγρους. Μπροστά είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ως τώρα ομάδες της σεζόν, που μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο επανεκκίνησης και να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League».

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, σήμερα (27/10) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ανάπτυξης κόντρα σε οργανωμένη άμυνα. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Την Κυριακή (28.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ