Την Κυριακή η διάγνωση για τον Μπλάζιτς

Την Κυριακή η διάγνωση για τον Μπλάζιτς

Την Κυριακή (28/10) θα υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση του Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Λεβαδειακό.

Αύριο όπως τόνισε ο Μάκης Χάβος θα εξακριβωθεί το μεγεθός του τραυματισμού του Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Λεβαδειακό.

Ο Σέρβος μέσος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος κατά την διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας, καθώς σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Σουμπίνιο έπεσε στο έδαφος άτσαλα, γυρίζοντας το πόδι του.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο άσος της Λαμίας πονούσε πολύ και τελικά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης με φορείο υποφέροντας από τους πόνους.

Στην συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος ρωτήθηκε για την κατάσταση του παίκτη του και εκείνος αποκάλυψε τις πρώτες εκτιμήσεις, οι οποίες κάνουν αναφορά για ζημιά στους συνδέσμους, ωστόσο χωρίς να είναι σίγουρα κάτι ανησυχητικό. Πάντως, για ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να βγούν την Κυριακή όταν ο 33χρονος αμυντικός μέσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ