Χατσερίντι όπως λέμε Σαμπράνο

Χατσερίντι όπως λέμε Σαμπράνο

Τον δρόμο που χάραξε ο Κάρλος Σαμπράνο είναι πολύ πιθανών να ακολουθήσει ο Εβγέν Χατσερίντι, με τον Ουκρανό αμυντικό να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τον Ράζβαν Λουτσέσκου λόγω της μη συμμετοχής του στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ, προέκυψε θέμα με τον Εβγέν Χατσερίντι από το γεγονός ότι δεν παίζει όσο θα ήθελε στην ομάδα. Ο Ουκρανός αμυντικός έβγαλε το παράπονό του με τον εκπρόσωπο του, στην συνέχεια να «τρέχει» να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο 31χρονος αμυντικός δεν ήταν ποτέ στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, ακόμα κι όταν είχε τεθεί θέμα απόκτηση του από την οικογένεια Σαββίδη. Ο Χατσερίντι έχει μέχρι στιγμής καταγράψει 364 λεπτά και αυτό δεν τον ικανοποιεί καθώς στην Ουκρανία είχε συνηθίσει να ξεκινάει βασικός.

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε είναι πολύ πιθανών στην Τούμπα να ανοίξει πολύ πιο γρήγορα ο φάκελος Εβγέν Χατσερίντι και να ξεκινήσουν μαζί του συζητήσεις για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αν προκύψει αυτό το ενδεχόμενο τότε θα μιλάμε για μια νέα παρόμοια  περίπτωση μ’ αυτή του Κάρλος Σαμπράνο. Ο δυναμικός Περουβιανός αμυντικός αγωνίστηκε μόλις σε έξι παιχνίδια και μετά από απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έλαβε τέλος η συνεργασία μαζί του. Όλα θα εξαρτηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αν δηλαδή ο Λουτσέσκου αποφασίσει να δώσει χρόνο στον Χατσερίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ