Οι σκέψεις του Δώνη ενόψει Τούμπας

Οι σκέψεις του Δώνη ενόψει Τούμπας

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει αποφασίσει πως θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μόνη ανοιχτή θέση αυτή του φορ, με τον Μακέντα να είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και να «τεστάρει» τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Οι πράσινοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή μετά τη σημερινή προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει για το ντέρμπι, ενώ όπως όλα δείχνουν θα επιλέξει και πάλι το κλασικό 4-3-3 κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι κατά σειρά ο Κουλιμπαλί, οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και ο Ινσούα. Στο κέντρο οι δύο κόφτες θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Δώνη, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Χατζηθεοδωρίδης σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Στα πλάγια της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρουν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης που είναι πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ στην κορυφή της επίθεσης φαβορί να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Φεντερίκο Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ