ΠΑΟΚ : Τι δοκίμασε και με ποιους θα ξεκινήσει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Τι δοκίμασε και με ποιους θα ξεκινήσει ο Λουτσέσκου

Πειράματα τέλος για τον Λουτσέσκου καθώς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να επαναφέρει όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με βάση τις δοκιμές που έκανες σήμερα έδειξε πως δεν θα συνεχίσει στην λογική των πειραματισμών, αλλά θα πάει στην πεπατημένη. Αυτούς που ξέρει ότι θα του κάνουν τη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Από την στιγμή που ο Αντρέ Βιερίνια είναι στην διάθεση του δεν χρειάζεται να πούμε ποιος θα καλύψει την αριστερή της άμυνας του Δικεφάλου. Παρότι δοκίμασε τον Τόσκα στην άμυνα και μπροστά του τον Πορτογάλο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιους παίκτες θα βάλει στην άμυνα ξεκινώντας από την θέση του τερματοφύλακα. Εκεί θα είναι για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στην άμυνα δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Βιερίνια και στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Κρέσπο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα τοποθετηθούν οι Βέρνμπλουμ και Κάνιας.

Ο Λουτσέσκου στον άξονα εκτός από τον Δημήτρη Πέλκα, δοκίμασε και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όμως φαίνεται πως προτιμάει τον Έλληνα διεθνή σ’ αυτή την θέση. Ο Ολλανδός αντί για τον άξονα θα παίξει στις πτέρυγες, όπως και ο Ζαμπά. Τέλος στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς, ενώ δοκιμάστηκε και ο Ακπόμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ