Βέρνμπλουμ: «Μας θύμωσε η σφαλιάρα από τη Βίντι, πάμε για νέο σερί»

Βέρνμπλουμ: «Μας θύμωσε η σφαλιάρα από τη Βίντι, πάμε για νέο σερί»

Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του αυριανού (29/10) παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο Πόντους Βέρνμπλουμ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Ο Σουηδός μέσος του Δικεφάλου τόνισε ότι η ήττα-σφαλιάρα από τη Βίντι θύμωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από το ματς με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

«Είμαστε όλοι λίγο θυμωμένοι μετά από αυτό που συνέβη την Πέμπτη, είναι λογικό. Είναι καλό για εμάς που έχουμε σύντομα παιχνίδι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι ήμασταν από ένα καλό σερί και θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο σερί, ήταν μία σφαλιάρα για εμάς, μας πόνεσε και στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να επανέλθουμε. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να επιστρέψουμε.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τις άλλες, εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα από τη Βίντι, έχουμε το πλεονέκτημα επειδή παίζουμε στην έδρα μας αλλά θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είμαι καλά, 100% έτοιμος, είμαι φρέσκος, λατρεύω που είμαι εδώ και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούργιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ