ΠΑΟΚ : Το «πακέτο» ανανεώσεων του Κουτσολιάκου

ΠΑΟΚ : Το «πακέτο» ανανεώσεων του Κουτσολιάκου

Την επέκταση-αναπροσαρμογή στα συμβόλαια των Πέλκα και Πασχαλάκη διαπραγματεύεται ο Πολ Κουτσολιάκος. To10.gr έχει το ρεπορτάζ. Ο διπλασιασμός στα συμβόλαια, τα πριμ στόχων, και ο φόβος του Γενάρη. Ποια περίπτωση απο τις δύο είναι πιο δύσκολη, και που ήδη υπάρχει «απόσταση»

Είναι Έλληνες. Από τους καλύτερους που υπάρχουν. Είναι βασικοί και με κομβικό ρόλο στο αγωνιστικό οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ. Αποδίδουν εξαιρετικά και είναι από τους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου την τελευταία 2ετία. Είναι «παιδιά» του συλλόγου και… νιώθουν ΠΑΟΚ. Αλλά παράλληλα, είναι και δύο από τις πιο χαμηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Είναι ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Δύο ξεχωριστοί παίκτες για τον σύλλογο, που ήδη βρίσκονται σε διαδικασία βελτίωσης των όρων παραμονής τους στην ομάδα τους. Με κοινό παρονομαστή τον Πολ Κουτσολιάκο.

Φοβούνται προτάσεις για τον Γενάρη

Στην Τούμπα δεν θα αφήσουν να έρθει το τέλος της χρονιάς για να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβολαίων των Πέλκα και Πασχαλάκη. Στην Τούμπα θεωρούν πως πολύ σύντομα θα «σκάσουν» προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για τους δύο ποδοσφαιριστές και θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Από την άλλη γνωρίζουν πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν σκληρό διαπραγματευτεί, όπως είναι ο Πολ Κουτσολιάκο, που θα κοιτάξει να «πάρει» όσο το δυνατόν πιο πολλά για τους πελάτες του.

Διπλασιασμός και αυξημένα πριμ στόχων

Το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το 2021 ενώ οι ετήσιες αποδοχές του είναι στις 400.000€. Όσον αφορά την ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα επιθυμεί να του προσφέρει νέο συμβόλαιο που θα τον κατατάσσει ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Στον ΠΑΟΚ, θα του προτείνουν διπλασιασμό στις ετήσιες απολαβές, αλλά και πολύ αυξημένα πριμ στόχων. Ταυτόχρονα η ρήτρα, αν συμφωνήσουν οι δύο πλευρές θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο «φύλακας-άγγελος» που παίζει… τσάμπα 

Η σούπερ εμφανίσεις του υψηλόσωμου γκολκίπερ οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του να πάρουν την οριστική απόφαση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Το τρέχον συμβόλαιο του Πασχαλάκη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 200.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Διαφορά στο οικονομικό σκέλος

Η διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει όμως φαίνεται πως η πρόταση του ΠΑΟΚ για αύξηση των αποδοχών του δεν έχουν ικανοποιήσει την πλευρά Πασχαλάκη. Έτσι λοιπόν με την έλευση του Τομ Κουτσολιάκου τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη θα συζητηθούν και πάλι το θέμα των αποδοχών του έμπειρου τερματοφύλακα. Αν υπάρξει συμφωνία στο συμβόλαιο του Πασχαλάκη θα υπάρξει μεγαλύτερη που θα φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ