Δώνης: «Είναι απόλαυση να παίζουμε στην έδρα του φαβορί του πρωταθλήματος»

Δώνης: «Είναι απόλαυση να παίζουμε στην έδρα του φαβορί του πρωταθλήματος»

Ο Γιώργος Δώνης σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Δικέφαλο του Βορρά, «προειδοποιώντας» πως η ομάδα του έχει μόνο να κερδίσει από τέτοια ματς.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (29/10) στην Τούμπα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο προπονητής των πράσινων, Γιώργος Δώνης, ο οποίος είχε και… ασπρόμαυρο παρελθόν, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ ως το φαβορί του πρωταθλήματος ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμη να απολαύσει την εμπειρία ενός ντέρμπι στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Κόντρα στο φαβορί ίσως του πρωταθλήματος. Η δουλειά μας η εβδομαδιαία παραμένει ίδια και κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο. Αυτό που μας απασχολεί είναι πως εμείς θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Χαιρόμαστε που έχουμε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου θα γίνεται μεγαλύτερο. Είναι ωραίο και για την ομάδα μας και για όλες τις ομάδες να πηγαίνουν σε μία ατμόσφαιρα όπως αυτή της Τούμπας. Είναι απόλαυση για εμάς να παίζουμε σε τέτοιες έδρες και πιστεύω πως και η δική μας θα γίνει έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ