Κάτσε: «Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα που ανήκω»

Κάτσε: «Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα που ανήκω»

Ο Έργκις Κάτσε μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και έδειξε συνειδητοποιημένος  και αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για να φύγει νικητής ο Παναθηναϊκός από την Τούμπα. Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Φάνη Μαυρομάτη.

Κάτσε και Μαυρομάτης, δύο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που δοκιμάζεται αύριο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, έδειξαν με τα λεγόμενά τους το κλίμα και την αποφασιστικότητα που επικρατεί στα πράσινα αποδυτήρια πριν από το μεγάλο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλβανού αμυντικού χαφ του Παναθηναϊκού:

«Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι το τι θα γίνει μετά. Σκέφτομαι το τώρα, να βοηθήσω την ομάδα που ανήκω. Δουλειά μου είναι να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και μετά θα δούμε. Πριν χρόνια δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθω στον Παναθηναϊκό, αλλά στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Μαυρομμάτης, δήλωσε με τη σειρά του: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς όμως είμαστε ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι για να τα καταφέρουμε. Θα πάμε στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ