Πασχαλάκης: «Καλό κλίμα και ψυχολογία στα ύψη»

Πασχαλάκης: «Καλό κλίμα και ψυχολογία στα ύψη»

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει ευφορία στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, μετά την εξαιρετική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τονίζοντας ότι το «7 στα 7» έχει ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Ο Ελληνας τερματοφύλακας, ωστόσο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (29/10, 21:30) θα είναι δύσκολο, καθώς ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν το 7/7 προκαλεί έξτρα άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργεί καλό κλίμα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη κι αν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και αν διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που μας έχει πει ο προπονητής μας θα είμαστε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο»

Για τον Παναθηναϊκό και την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα: «Για μένα είναι ευχάριστη έκπληξη, με Έλληνες παίκτες και τους εύχομαι τα καλύτερα. Κάθε ομάδα που έρχεται στην Τούμπα έχει το κίνητρο να νικήσει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ