Έργα και ημέρες του Δώνη στην Τούμπα

Έργα και ημέρες του Δώνη στην Τούμπα

Ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού άντεξε στον ΠΑΟΚ 42 επίσημα ματς.

Ο Γιώργος Δώνης επιστρέφει στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά από πεντέμισι χρόνια και σαν αντίπαλος αυτή τη φορά. Η τελευταία παρουσία στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ήταν στις 21 Απριλίου 2013. Τότε ήταν προπονητής του Δικέφαλου και νικούσε τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, πριν από τα play-offs.

Ωστόσο στις 27 Απριλίου έχασε τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλου στην Τρίπολη με 2-0, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον τελικό (είχε κερδίσει 2-1 το πρώτο ματς) και δυο μέρες μετά ο Δώνης απολύθηκε από τον Δικέφαλο, για να συνεχίσει η ομάδα στα play-offs με υπηρεσιακό τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Σαν αντίπαλος ο Δώνης βρέθηκε τελευταία φορά στην Τούμπα το 2012 με τον Ατρόμητο, νικώντας δυο διαδοχικές φορές τον ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και play-offs, νίκες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πρόσληψή του από τον Δικέφαλο.

Συνολικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε σε 42 επίσημα παιχνίδια έχοντας ρεκόρ 26 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Στο πρωτάθλημα είχε ρεκόρ 18-8-4, στο Κύπελλο 5-1-2 και στην Ευρώπη 3-0-1.

Επί των ημερών του ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στα play-offs του Europa League από τη Ραπίντ Βιέννης, μένοντας εκτός ομίλων, στο πρωτάθλημα κατέλαβε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, ενώ στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ