Συνομιλία Καρυπίδη και Ερέρα

Συνομιλία Καρυπίδη και Ερέρα

Οι δυο άντρες συζήτησαν πολλή ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για τη βαριά ήττα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι ήταν άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη με τον τρόπο που ήρθε η ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ και πρώτος απ’ όλους ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού έδειξε φανερά εκνευρισμένος για το κακό πρόσωπο της ομάδας του, μάλιστα κλοτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας επισκέφτηκε την αποστολή στο ξενοδοχείο που έμεινε αργότερα το βράδυ και συνομίλησε με τον Πάκο Ερέρα για αρκετή ώρα. Οι δυο τους συζήτησαν για την αλλαγή εικόνας της ομάδας από το καλό πρώτο ημίχρονο στην κατάρρευση του δεύτερου μέρους. Ο Πάκο Ερέρα έκανε τον απολογισμό του και ανέλαβε και πάλι την ευθύνη των επιλογών του που τελικά δεν βγήκαν. Αυτό που τόνισε ο Ισπανός τεχνικός είναι ότι με τα τελευταία τρία ματς κόντρα σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κατάλαβε ακόμη καλύτερα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και έχει αντιληφθεί τι πρέπει να αλλάξει, ώστε το σύνολό του να εμφανιστεί βελτιωμένο.

Από την πλευρά του, ο Καρυπίδης μετέφερε την εμπιστοσύνη του προς τον προπονητή της ομάδας για τη δουλειά του. Η θέση που διατηρεί ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι η στήριξη προς τον Ερέρα και θέμα αλλαγής τεχνικού δεν υπάρχει. Μάλιστα, βλέπει και εκτιμά την προσπάθεια να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να πιστεύει στο πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι η αναθεώρηση ορισμένων στοιχείων, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα, και θεωρεί πως ο Ισπανός με την εμπειρία του θα βρει τον τρόπο για να το πετύχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ