Ματσάρι: «Μετά την ΑΕΚ δεν κοιμήθηκα για δύο βράδια»

Ματσάρι: «Μετά την ΑΕΚ δεν κοιμήθηκα για δύο βράδια»

Οι δηλώσεις του Βάλτερ Ματσάρι για το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι στην Τούμπα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ηρακλής επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στο Καυτανζόγλειο, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με αυτό το τρίποντο, ο «Γηραιός» έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (18/10, 21:00).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η αλλαγή που δεν έγινε ποτέ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vids)

Για το επερχόμενο ντέρμπι τοποθετήθηκε και ο προπονητής του Ηρακλή, Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την επιθυμία των φιλάθλων της ομάδας για νίκη απέναντι στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματσάρι:

«Θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Από τη στιγμή που είμαι εδώ, έχω γίνει ο νούμερο 1 φίλαθλος της ομάδας και θέλω πιο πολύ απ’ όλους να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Θέλω ακόμη πιο πολύ τη νίκη από αυτούς. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ δεν κοιμήθηκα για δύο βράδια. Έτσι είμαι φτιαγμένος, δεν μπορώ να χάνω. Ακόμα και από τα διαιτητικά λάθη που μας στερήσανε δύο βαθμούς, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τα νεύρα μου όλο το βράδυ.

Στην Ιταλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία και σ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα. Παρά την αντιπαλότητα που μπορεί να υπάρχει, η αστυνομία οργανωμένα εκπονεί πλάνα, περιφρουρεί και διαχειρίζεται την κοινή παρουσία οπαδών σ’ ένα γήπεδο. Εδώ όμως είναι Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου και έπειτα απόρησε για την απαγόρευση της παρουσίας του κόσμου του Ηρακλή στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ

«Θέλω να σας ρωτήσω γιατί δεν θα βρίσκονται οι οπαδοί μας στην Τούμπα; Όπως γίνεται στην Ιταλία, οι οπαδοί μας θα μπορούσαν να είναι στο ένα πέταλο του γηπέδου με την αστυνομία εκεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και τα σκέφτομαι. Συνάντησα τους οπαδούς μας έξω, αλλά και στην εθνική οδό. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, ξέρουν πως να συμπεριφερθούν και δεν καταλαβαίνω τις αποφάσεις αυτές», κατέληξε ο Ιταλός προπονητής.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ