Με συνταγή Χαριλάου ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Με συνταγή Χαριλάου ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία σήμερα (29/10) να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία εφόσον κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Ο Ατρόμητος χθες (28/10) αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανιώνιο, πέρασε προσωρινά μόνος πρώτος στην κατάταξη με 20 βαθμούς, αλλά εφόσον ο Δικέφαλος πάρει το τρίποντο απόψε απέναντι στους πράσινους, τότε θα ανέβει στην κορυφή με 22 πόντους.

Στην Τούμπα στις 21:30 τα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις τρεις αήττητες ομάδες της φετινής Super League. Ο ΠΑΟΚ μετράει 7Χ7 νίκες, στο καλύτερο ξεκίνημα πρωταθλήματος της ιστορίας του, αλλά απέναντί του θα βρει τον αήττητο έως τώρα φέτος Παναθηναϊκό, ο οποίος μετράει 6 νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγωνιστικές.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται τα παρατάξει του Δικέφαλο με συνταγή Χαριλάου, με την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Άρη εκτός έδρας με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο (κεντρικά) στην άμυνα, ο Κάνιας με τον Βέρνμπλουμ στα χαφ, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, στις πτέρυγες της επίθεσης ο Λέο Ζαμπά (δεξιά) και ο Μπίσεσβαρ (αριστερά) και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ