Παναθηναϊκός: «Γιαννάκη εμείς η οικογένειά σου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Παναθηναϊκός: «Γιαννάκη εμείς η οικογένειά σου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιάννη Καρακίτσου και υπόσχεται πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ανακοίνωση που εκφράζει την θλίψη της για το θάνατο του Γιάννη Καρακίτσου, τον «Γιάννη του Παναθηναϊκού», όπως τον αναφέρει, εξέδωσε σήμερα η «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Γιάννης Καρακίτσος ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους που εργάστηκαν στον Παναθηναϊκός, για σχεδόν 30 χρόνια, όμως νικήθηκε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης του Παναθηναϊκού έχασε τη μάχη. Ο Γιαννάκης μας, ο άνθρωπος που έκανε τους πάντες να χαμογελούν με το θάρρος και τη δύναμή του, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. «Χτυπημένος» εδώ και χρόνια από τη νόσο του Wilson, ο Γιάννης «έφυγε» σήμερα στα 53 του χρόνια.

Θα ήταν αδόκιμο να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Καρακίτσος εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο σύλλογό μας, στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύτιμος συνεργάτης επί δεκαετίες τόσο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και στο τμήμα διαχείρισης αγώνων μέχρι και την ύστατη ώρα που η νόσος τον κατέβαλε.

Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ