Λαμπριάκος: «Μην αφορίζουμε την προσπάθεια που πάει να γίνει»

Λαμπριάκος: «Μην αφορίζουμε την προσπάθεια που πάει να γίνει»

Η τοποθέτηση του παλαίμαχου επιθετικού των κίτρινων μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταύρος Λαμπριάκος πήρε θέση για τη σκληρή κριτική που δέχεται ο Άρης από μερίδα οπαδών του την επόμενη (29/10) της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, συνιστώντας ψυχραιμία.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο παλαίμαχος επιθετικός των κίτρινων:

«Θυμηθείτε τις σκέψεις μας τον Ιούνη, θυμηθείτε την επιφυλακτικότητα μας μέχρι και το ματς με τη Λαμία που αποτυπώθηκε στα διαρκείας (δεν ξεπερνούσαν τα 2000), θυμηθείτε την έπαρση μας μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές και αναρωτηθείτε αν αξίζει να κάνουμε υπομονή. Θυμίστε μου μια ομάδα στο παγκόσμιο στερέωμα που πήρε πρωτάθλημα απ´ την πρώτη χρονιά (ούτε καν μεγέθη όπως η Παρί κ η Σίτυ με ΤΑ εκατομμύρια δεν μπόρεσαν), θυμίστε μου μια ομάδα με 15 καινούργιους παίχτες και προπονητή να είναι σταθερή όλη τη σεζόν και αναρωτηθείτε αν είναι όλοι ξαφνικά άχρηστοι.

Σίγουρα το 10ημερο τσούζει, σίγουρα θα σκάσουμε, σίγουρα όλοι έχουν την άποψη τους αλλά μην αφορίζουμε την οποια προσπάθεια πάει να γίνει .Υ.Γ.1 Για τους κακοπροαίρετους δεν με ενδιαφέρει καμία θέση στην ΠΑΕ έχω τη δουλίτσα μου και είμαι ωραία Υ.Γ.2 Λιγότερο απο γεμάτο γήπεδο την Κυριακή θα είναι αστείο (Καρυπίδη πρόσεξε τις τιμές και άσε τα παιδάκια μέχρι 13-14 να μπαίνουν τζάμπα να αρχίσουν να νιώθουν ). Τα είπα, τα έβγαλα απο μέσα μου, θα σκάσω απο χτες με την εσωστρέφεια μας, την ξερολίαση μας, την γκαντεμιά μας, την αφέλεια μας, τον μηδενισμό μας. ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ