Λημνιός: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη»

Λημνιός: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη»

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα όταν μπήκε αλλαγή και αφιέρωσε το γκολ στους γονείς του.

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ, σκοράροντας μάλιστα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή!

Στις δηλώσεις του αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Πέτυχα το δεύτερο γκολ που έδωσε διαφορά ασφαλείας. Μετά από μία κακή εμφάνιση και ήττα απέναντι στη Βίντι, θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα, με προσωπικότητες. Μπήκαμε πολύ δυνατά, κερδίσαμε και το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Αυτό που μετράει όμως είναι οι τρεις βαθμοί και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο στον ΠΑΟΚ είπε: «Παίξαμε πολύ καλά και στο πρώτο μέρος. Απλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και με τον Πρίγιοβιτς όμως ο Διούδης έκανε μία εξαιρετική απόκρουση. Ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία και η ομάδα ανέβασε την απόδοση της και έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση».

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Αφιέρωσα το γκολ στους γονείς μου που με στηρίζουν πάντα και είναι πάντα εκεί».

Για τον Παναθηναϊκό και το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε όλα τα ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται με νέα παιδιά φέτος. Χαίρομαι που πάνε καλά γιατί είμαστε μαζί στην Εθνική και τα ξέρω. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για αυτό, όμως έχουμε δρόμο ακόμα καθώς υπάρχουν πολλές αγωνιστικές».

Για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι μία ομάδα που την αγαπάω, με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Τα συναισθήματα θα είναι περίεργα. Μιλάω με πολλά παιδιά και θέλω να πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα. Πλέον όμως είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ