Βιεϊρίνια: «Ωραία η πρώτη θέση, να μείνουμε εκεί ως το τέλος»

Βιεϊρίνια: «Ωραία η πρώτη θέση, να μείνουμε εκεί ως το τέλος»

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άλλο ένα ντέρμπι φέτος, καθώς μετά από την ΑΕΚ (2-0), τον Ολυμπιακό (0-1 εκτός) και τον Άρη (1-2 εκτός) επικράτησε και επί του Παναθηναϊκού κερδίζοντας με 2-0 στην Τούμπα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στη Nova για τη νέα νίκη του Δικέφαλου και τόνισε ότι δεν πρέπει να πάρει αέρα η ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά είπε: «Ήταν δύσκολη νίκη. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, δεν είχε ήττες μέχρι τώρα. Ξέραμε επίσης ότι θα μας δυσκολέψουν. Νομίζω όμως ότι με τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα εν τέλει μπορεί να ήταν και λίγο. Συνεχίζουμε, τα ντέρμπι ωστόσο έχουν τελειώσει».

Για το ότι τελείωσαν τα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι πάντα δύσκολα και υπάρχει περισσότερη πίεση. Ο κόσμος το θέλει περισσότερο. Όμως πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με μία ομάδα που κάνει εντυπωσιακή πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το αν δίνει… αέρα η πρώτη θέση: «Δεν πρέπει να μας δίνει αέρα. Έχουμε έξι βαθμούς διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι δύο πίσω. Είναι καλή η πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ