Ο «τελικός» με Άρη και η αποθέωση του Νάτχο!

Ο «τελικός» με Άρη και η αποθέωση του Νάτχο!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. To10.gr σας μεταφέρει το ρεπορτάζ για τα όσα έλεγαν οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας για το ματς με τους κίτρινους, μια μέρα μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν και φυσικά είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά ότι απέφυγε το «στραβοπάτημα» απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη. Το γκολ του Μάνου στο 90’ έδωσε στον Ολυμπιακό τρεις πολύτιμους βαθμούς και οι πειραιώτες κοιτούν πλέον τη συνέχεια, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα του λιμανιού.

Οι ερυθρόλευκοι θ’ αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πως το παιχνίδι απέναντι στους κίτρινους θα είναι μια μεγάλη μάχη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό που έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μια μέρα μετά τη νίκη τους επί του Απόλλωνα.

«Πάμε για μεγάλη μάχη στην Θεσσαλονίκη, ξέρουμε ότι αυτό το ματς είναι ένας τελικός για μας. Θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε» έλεγαν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι και στέκονταν στην πολύ μεγάλη σημασία που είχε το γκολ που πέτυχε ο Μάνος. «Είναι πολύ σημαντικό ότι επιμείναμε, ότι κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχαμε κερδίσει τον Απόλλωνα».

Αποθέωση για τον Νάτχο

Ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό, σε ότι αφορά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία, έχει να κάνει με την απόδοση του Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και όλοι οι συμπαίκτες του αποθέωσαν τον έμπειρο μέσο μετά το τέλος του ματς, για την απόδοση του. Οι ερυθρόλευκοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την βοήθεια που έδωσε ο Ισραηλινός στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ότι με την είσοδο του στον αγώνα ο έμπειρος μέσος έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους ερυθρόλευκους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν μάλιστα ότι ο Νάτχο έδωσε στους ερυθρόλευκους την καλή πάσα, την οργάνωση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και βοήθησε να κερδίσουν πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Τόνιζαν επίσης ότι ο έμπειρος μέσος είχε «καθαρό» μυαλό στις επιλογές του και εστίαζαν και στην εκπληκτική πάσα που έκανε στον Φετφατζίδη στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ισραηλινός μέσος έκανε καλή εμφάνιση και έδειξε πως ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, που ο αντίπαλος του Ολυμπιακού κλείνεται στην περιοχή του, είναι υπερπολύτιμος για τους πειραιώτες. Δικαιολογημένα λοιπόν οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την απόδοση του Ισραηλινού μέσου και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη. Βεβαίως δεν ήταν μόνο οι συμπαίκτες του Νάτχο που είχαν να πουν τα καλύτερα για τον Ισραηλινό μέσο αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ισραηλινού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ