Ο Αραβίδης βρήκε δίχτυα μετά από ενάμιση χρόνο

Ο Αραβίδης βρήκε δίχτυα μετά από ενάμιση χρόνο

Ο Χρήστος Αραβίδης σκόραρε εις διπλούν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Νίκη βόλου, αν και είχε να βρει δίχτυα από τον Απρίλιο του 2017, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Χρήστος Αραβίδης πέτυχε δύο γκολ μέσα στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με του ΟΦΗ με τη Νίκη Βόλου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας στο Γεντί Κουλέ, το πρώτο με πέναλτι και το δεύτερο με κεφαλιά, έτσι απέκτησε ξανά… επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε σκοράρει τελευταία φορά στο ματς της 27ης αγωνιστικής της Superleague τον Απρίλιο του 2017 (σεζόν 2016-2017), απέναντι στον Πλατανιά και ενώ φορούσε ακόμη τη φανέλα της ΑΕΚ.

Βεβαίως, ο 31χρονος έμεινε για ένα έτος εκτός γηπέδων, ωστόσο στις πρώτες επτά συμμετοχές του με τους Κρητικούς δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα και η αφλογιστία έμελλε να «σπάσει» το μεσημέρι της Τρίτης (30/10).

Μάλιστα, αυτό έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει ανάγκη τον Αραβίδη, δεδομένου του τραυματισμού που υπέστη ο έτερος επιθετικός, Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ