Ο Α.Σ. Άρης ενόψει του εφετείου για τη δολοφονία του Άλκη: «Αυστηρά μέτρα προκειμένου να αποκλειστεί η παρουσία των γνωστών άγνωστων

Ο Α.Σ. Άρης ενόψει του εφετείου για τη δολοφονία του Άλκη: «Αυστηρά μέτρα προκειμένου να αποκλειστεί η παρουσία των γνωστών άγνωστων

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη με αφορμή το εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που ξεκινά την Παρασκευή (23/10).

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μετά από δύο αναβολές το εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή (23/10), με τον ΑΣ Άρης να εκδίδει ανακοίνωση προκειμένου να αποφευχθεί παρουσία κακοποιών στοιχείων που τυχόν εμφανιστούν προκειμένου να στηρίξουν τους καταδικασθέντες όπως συνέβη στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του που έβγαλε ο Ερασιτέχνης Άρης 

Με αφορμή τη δίκη στο Εφετείο για την άγρια δολοφονία του Αλκη Καμπανού, που αρχίζει αύριο 23 Οκτωβρίου έπειτα από δύο αναβολές, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, που βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας Καμπανού, απαιτεί την απόδοση δικαιοσύνης.

Επιπλέον αναμένει από το υπουργείο Δικαιοσύνης και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ τη λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας προκειμένου να αποκλειστεί η παρουσία των γνωστών άγνωστων κουκουλοφόρων, που συγκεντρώνονται για «συμπαράσταση» στους καταδικασθέντες πρωτόδικα κατηγορούμενους με πανό και συνθήματα, προκαλώντας την αίσθηση δικαίου.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να περιφρουρήσει τη δικαστική διαδικασία και να αποτρέψει θλιβερά φαινόμενα. Η ατιμωρησία και η έλλειψη ενσυναίσθησης δεν επιτρέπεται να επικρατήσουν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟ».

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρίτσαρντς

Ο Άγγλος αριστερός μπακ ακολούθησε και σήμερα (22/10) ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αν και η κατάσταση του παρουσίασε βελτίωση και παραμένει αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή (22/10) προπόνηση του Άρη, ωστόσο η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση.
Ο Άγγλος αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και παραμένει αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η συμμετοχή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Αν δεν καταφέρει να προπονηθεί και πάλι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θα τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι, με τον Φαντιγκά να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ