«Θα τα πούμε με τον καθένα ξεχωριστά…»

«Θα τα πούμε με τον καθένα ξεχωριστά…»

Η... μίνι ομιλία του Μαρτίνς στο Ρέντη, τα τετ α τετ για την απόδοση με τον Απόλλωνα, η δοκιμή για την Παναχαϊκή και οι δύο «μικροί» που παίρνει μαζί του στην Πάτρα.

Η νίκη, είναι ένα γεγονός σημαντικό. Η εικόνα και η απόδοση, είναι κάτι άλλο. Το οποίο χρίζει επίλυσης από τον καθ’ ύλην αρμόδιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε τη χαρά και την ανακούφισή του για τη δραματική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Μόνο για το αποτέλεσμα. Διότι η συνολική εικόνα της ομάδας του δεν του άφησε πολλά περιθώρια για χαμόγελα και ικανοποίηση. Τουναντίον.

Στην ομιλία του στην προπόνηση της Τρίτης έδειξε και στους παίκτες του τις σκέψεις του. Και κυρίως «μαρτύρησε» τις προθέσεις, αλλά και τις κινήσεις του από εδώ και πέρα. Κατ’ αρχάς ρώτησε ποιος αισθάνεται κουρασμένος ή έχει κάποιο πρόβλημα, ώστε να έχει εικόνα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναχαϊκού. Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Προχωράμε παρακάτω. Για ό,τι έγινε στον αγώνα θα μιλήσουμε ατομικά με κάποιους από εσάς, για να δούμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Ομιλία που την έκανε πράξη στη διάρκεια του προγράμματος, καθώς συζήτησε κατ’ ιδίαν με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη. Αλλά και με παίκτες που δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι. Καθώς ο Μαρτίνς θέλει να «αφυπνίσει», να τσιτώσει κάποιους παίκτες του, διότι βλέπει ότι δεν έχουν τον βαθμό συγκέντρωσης που είχαν στην αρχή της χρονιάς. Με τα όσα ειπώθηκαν να μένουν ως επί το πλείστον εντός των τειχών του Ρέντη.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς έκανε και την πρώτη δοκιμή για την 11άδα του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Το διπλό μπορεί να μην έγινε 11 εναντίον 11, λόγω και του ότι όσοι ξεκίνησαν κόντρα στον Απόλλων δεν προπονήθηκαν, αλλά ο Πορτογάλος έδειξε τι σχεδιάζει. Ετσι, για το τέρμα επέλεξε τον Γιαννιώτη, στην άμυνα χρησιμοποίησε τους Τοροσίδη, Μιράντα, Μεριά, Τσιμίκα, στη μεσαία γραμμή έβαλε 3άδα Γκιγιέρμε, Νάτχο, Ανδρούτσο αλλάζοντας τον σχηματισμό σε 4-3-3, στο δεξιό άκρο της επίθεσης έπαιξε ο Πάρντο και στην κορυφή ο Μάνος.

Επειδή, το διπλό έγινε με ομάδες των 10 παικτών, δεν ξεκαθαρίστηκε ποιος θα είναι ο δεύτερος εξτρέμ που θα χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς στην Πάτρα. Με τον Μάριο Βρουσάι, ωστόσο, να θεωρείται ακλόνητο φαβορί. Ενώ μία θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας διεκδικεί και ο Μασούρας, με τον Τοροσίδη, ωστόσο, να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς επέλεξε συμπεριέλαβε και δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων στο πρόγραμμα των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, σε αυτό συμμετείχαν ο 18χρονος (26/05/2000) σέντερ φορ Αλέξανδρος Βοΐλης και ο 17χρονος (24/05/2001) μεσοεπιθετικός, Γιώργος Φέκας. Οι οποίοι αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στη 18άδα της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ