Επιστρέφει νωρίτερα ο Βέλεθ

Επιστρέφει νωρίτερα ο Βέλεθ

Ο Ισπανός ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.).

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την κατάσταση του Φραν Βέλεθ, που υπέστη υποτροπή στον οπίσθιο μηριαίο, τοποθετούσαν χρονικά την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.) σε δυο αγωνιστικές από τώρα.
Σύμφωνα με τις νεότερες ενδείξεις, ο Πάκο Ερέρα δεν θα χρειαστεί να περιμένει τόσο για τη χρησιμοποίηση του Ισπανού, του οποίου η απουσία από την ενδεκάδα έχει γίνει αισθητή τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, που πηγαίνει τόσο καλά ώστε να κάνει τους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν ότι η επανάκαμψή του θα είναι πιο γρήγορη από ό,τι υπολόγιζαν. Είναι, μάλιστα, πιθανό να ξεκινήσει και πάλι να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μέσα στην επόμενη εβδομάδα και έτσι να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή των κίτρινων για την αναμέτρηση της Ριζούπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ