Γέντρισεκ: «Μου αρέσει στην Ξάνθη, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη»

Γέντρισεκ: «Μου αρέσει στην Ξάνθη, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη»

Ο Έρικ Γέντρισκεκ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την Ξάνθη, τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχει αγωνιστεί αλλά και για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Ο επιθετικός της Ξάνθης, Έρικ Γέντρισεκ, φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα «futbal.pravda.sk» της πατρίδας του και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ξάνθη στην οποία νιώθει πολύ καλά όπως τόνισε, για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα άλλα στα οποία έχει αγωνιστεί καθώς και για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Οι δηλώσεις του Γέντρισεκ:

-για την Ξάνθη και το μέλλον του στην ομάδα: Αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης και αισθάνομαι καλύτερα εκεί. Ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού μου και έχω μια πιο σταθερή απόδοση. Την προηγούμενη σεζόν είχα 11 γκολ σε 30 αγώνες και ήμουν στους πρώτους πέντε σκόρερ του πρωταθλήματος. Οι κορυφαίες στιγμές στην καριέρα μου ήταν στην Καϊζερσλάουτερν, την Ρούζεμπερκ και την Κρακοβία. Το συμβόλαιό μου φέτος τελειώνει με την Ξάνθη και η ομάδα θέλει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Μου αρέσει εδώ και νιώθω καλά. Υπάρχει μια οικογένεια πίσω μου πρόσφατα και είναι χαρούμενοι. Ο άνθρωπος μεγαλώνει, τα παιδιά μεγαλώνουν. Πρέπει να εξετάσω όλες τις πτυχές και στη συνέχεια να αποφασίσω αν θα αλλάξω ομάδα.

-για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις διαφορές του με την Bundesliga και το πολωνικό πρωτάθλημα:

Οι Έλληνες υστερούν στις ποδοσφαιρικές υποδομές. Μόνο το Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα και ο Ολυμπιακός ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά κριτήρια. Οι άλλοι είναι πίσω. Αυτή είναι μια πρόκληση για τους Έλληνες στο μέλλον. Η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι υψηλή. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Bundesliga, αλλά ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η AEK παίζουν τακτικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκρίνοντας με την Πολωνία, εκεί δεν υπάρχει καμία ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

-για την εθνική του ομάδα και το γεγονός ότι έχει να κληθεί σχεδόν 4 χρόνια:

Για μένα είναι ένα μυστήριο. Δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση από την ομοσπονδία ή τον προπονητή. Δεν ξέρω τον λόγο και λυπάμαι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ