Έκκληση ΠΑΟΚ στον κόσμο του να μην πάει στο Περιστέρι

Έκκληση ΠΑΟΚ στον κόσμο του να μην πάει στο Περιστέρι

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση απευθυνόμενη στους φίλους του Δικέφαλου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε πριν λίγο ανακοίνωση απευθυνόμενη στον κόσμο της, ζητώντας από τους φίλους του Δικέφαλου να μην πάνε το Σάββατο (3/11) στο Περιστέρι.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά και την άρνηση της Αστυνομίας, αλλά και της πάγιας απόφασης του Ατρόμητου για μη παραχωρεί ειδική κερκίδα σε φιλοξενούμενους οπαδούς, δεν θα υπάρχουν μεμονωμένοι ή οργανωμένοι φίλαθλοι στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου.

Θα θέλαμε θερμά να παρακαλέσουμε, όχι μόνο τώρα, αλλά και για ολόκληρη τη σεζόν, τον κάθε φίλαθλό μας, να τιθασεύσει την λατρεία του για την ομάδα, την ανάγκη του να βρίσκεται κάθε λεπτό δίπλα της και να σεβαστεί αυτήν, αλλά και ανάλογες αποφάσεις στο μέλλον.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους να ασπαστούν και να κερδίσουν με την συμπεριφορά τους τον μεγάλο στόχο! Να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα να αφαιρεθούν αυτά που οι ποδοσφαιριστές μας κατακτούν στο χορτάρι. Να μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή, μια ιδανική αρχή, και με υπερπροσπάθεια ξεπεράσαμε το μειονέκτημα της αφαίρεσης δυο βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Να αποδεικνύουμε καθημερινά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, πως έχουμε την εμπειρία και την ωριμότητα να διαχειριστούμε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας προς το κοινό μας όραμα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ