Ζαμπά: «Όνειρο η Εθνική Βραζιλίας μέσω του ΠΑΟΚ»

Ζαμπά: «Όνειρο η Εθνική Βραζιλίας μέσω του ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα και στον Δικέφαλο.

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη σε σάιτ (trivela.com.br) της πατρίδας του μιλώντας για το όνειρό του, το οποίο είναι να κερδίσει κλήση στην Εθνική Βραζιλίας μέσω των εμφανίσεών του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά για τις διαφορές μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας: «Υπάρχουν πολλές, ειδικά από τη στιγμή που ζούσα σε μία μουσουλμανική πόλη (σ.σ. Γκρόζνι). Δεν είχα πρόβλημα να εγκλιματιστώ, συνεχώς μαθαίνω πολλά και ως άνθρωπος και ως αθλητής. Η θερμοκρασία στη Ρωσία ήταν -29 βαθμούς Κελσίου, εδώ έχει πολλή ζέστη, μπορείς να ντυθείς πιο χαλαρά και οι οπαδοί έχουν μεγαλύτερο πάθος. Τα πρωταθλήματα είναι πολύ διαφορετικά επίσης, στη Ρωσία υπάρχει μεγαλύτερη φυσική δύναμη, εδώ υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι δυνατές στην τεχνική».

Για τις διαφορές στον τρόπο ζωής: «Εδώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Δεν ξέρω εάν οι Ρώσοι είναι περισσότερο κλειστοί εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας. Οι Έλληνες είναι ανοιχτοί άνθρωποι, ειδικά εάν ξέρουν πως είσαι Βραζιλιάνος. Στη Ρωσία είναι πιο κλειστοί οι άνθρωποι, εδώ μοιάζει περισσότερο με τη Βραζιλία».

Για τις διαφορές στις προπονήσεις: «Η δουλειά που κάνω εδώ στις προπονήσεις είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είναι δουλειά με πολλή ένταση, όπου συνεχώς πρέπει να είσαι μέρος της προπόνησης. Ειδικά με τον προπονητή μας, που είναι ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, το ποδόσφαιρο είναι πολύ δυναμικό».

Για το αν ονειρεύεται να αγωνιστεί με τη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς του 2020: «Το ονειρεύομαι ναι, φυσικά. Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ονειρεύομαι επίσης να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε όλες τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας και ελπίζω να αγωνιστώ και στην μεγάλη ομάδα. Εάν εδώ κάνω τη δουλειά μου καλά, νομίζω πως θα με παρακολουθούν και θεωρώ πως θα έχω την ευκαιρία. Θα αφιερώσω τον εαυτό μου εδώ στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσω να πηγαίνω καλά και είμαι σίγουρος πως θα με βλέπουν (σ.σ. στη Βραζιλία)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ