Νταμπίζας στους παίκτες: Πληρωμές τη Δευτέρα

Νταμπίζας στους παίκτες: Πληρωμές τη Δευτέρα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την καταβολή της δόσης Οκτωβρίου.

Τα προβλήματα που υπήρχαν την περασμένη σεζόν δεν πρόκειται να επαναληφθούν φέτος. Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης δέχθηκαν να συνεργαστούν με τον Γιάννη Αλαφούζο όταν έλαβαν την υπόσχεση ότι οι πληρωμές θα γίνονται κανονικά και δεν θα επαναληφθεί το περσινό χάος, που θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στα αποδυτήρια.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, ο νυν μεγαλομέτοχος βάζει το χέρι στην τσέπη και η δόση Οκτωβρίου θα καταβληθεί έστω και με ελάχιστες μέρες καθυστέρησης. Κανονικά έπρεπε να δοθεί στις 30 του μήνα, δηλαδή την περασμένη προχθές, αλλά θα καταβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Ο Νταμπίζας, μάλιστα, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί κι ενημέρωσε σχετικά τους παίκτες. «Έχω τη διαβεβαίωση ότι τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς σας, την ερχόμενη Δευτέρα. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό και αύριο, αλλά υπάρχει ένα λογιστικό θέμα».

Οι παίκτες άκουσαν τον Νταμπίζα και κανείς δεν έφερε αντίρρηση. Είναι θετικό, άλλωστε, το γεγονός ότι μετά τα όσα τράβηξαν πέρσι, ξεκίνησαν τη σεζόν χωρίς αν τους οφείλεται ευρώ. Κατανόησαν και οι ποδοσφαιριστές ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους όσο κι αν καθυστερεί η διοίκηση κι έτσι ο Δώνης έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους αθλητές χωρίς να έχει αλλού το μυαλό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ