Παναθηναϊκός : Είχε ζητήσει και πριν λίγες μέρες άδεια ο Τσάβες, αλλά για άλλους λόγους

Παναθηναϊκός : Είχε ζητήσει και πριν λίγες μέρες άδεια ο Τσάβες, αλλά για άλλους λόγους

Ο Αργεντινός είχε ζητήσει να πάει στην πατρίδα του για να δει συγγενικό του πρόσωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά απ' τον Παναθηναϊκό το είχαν αρνηθεί.

Αρκετό καιρό έψαχνε τρόπο για να φύγει για την Αργεντινή ο Αντρές Τσάβες και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζήτησε από τον Ουζουνίδη να πάρει άδεια για να πάει στην πατρίδα του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αργεντινός επιθετικός είχε μιλήσει ξανά με τους ανθρώπους του τριφυλλιού και συγκεκριμένα με τον προπονητή της ομάδας, ζητώντας τους να πάει στην πατρίδα του για να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ωστόσο και τότε η απάντηση ήταν αρνητική, αφού όπως του εξήγησαν η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και ο ίδιος πρέπει να ακολουθεί την αποθεραπεία του προκειμένου να επιστρέψει γερός στα γήπεδα.

Η σημερινή ήταν η δεύτερη φορά που ο Αργεντινός ζήτησε άδεια, για άλλους λόγους βέβαια, αφού επικαλέστηκε πως πρέπει να πάει να δει τον γιατρό της Μπόκα αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και μάλιστα είπε ότι είχε και στο χθεσινό ματς. Και η νέα άρνηση τον έκανε να ενεργήσει μόνος του και να λάβει την απόφαση να ανέβει στο αεροπλάνο χωρίς άδεια, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα έχει επιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ