Κέρκυρα – Ολυμπιακός : «Μας επηρέασε το γκολ της ισοφάρισης», δήλωσε ο Βοσνιάδης

Κέρκυρα – Ολυμπιακός : «Μας επηρέασε το γκολ της ισοφάρισης», δήλωσε ο Βοσνιάδης

Στο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης.

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Σισέ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ισοφάρισε ο Ολυμπιακός επηρέασε τους παίκτες της Κέρκυρας, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Επίσης, ο τεχνικός των Φαιάκων ανέφερε πως περίμενε την αντίδραση των Ερυθρόλευκων και πως έπρεπε οι παίκτες του να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Τέλος, τόνισε πως κρατάει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας:

«Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία με τον Παμλίδη για το 2-0, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό ο Ολυμπιακός να βγάλει αντίδραση. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα και μας επηρέασε, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και πέτυχε κι άλλα τέρματα».

«Εμείς είχαμε φάσεις και χάσαμε ευκαιρίες για να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών μας και σίγουρα με την επιστροφή των απόντων θα συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθειά μας. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική θα παλέψουμε για να βρούμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε στα επόμενα παιχνίδια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ