Γιασεμάκης: «Η στόφα του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει»

Γιασεμάκης: «Η στόφα του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει»

Ο Κύπριος παλαίμαχος παίκτης του Δικέφαλου μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Γιασεμής Γιασεμάκης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν αλλά και στον Άγγελο Αναστασιάδη που ανέλαβε την Εθνική ομάδα.

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είπε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πάρα πολύ κάλο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε λίγο και δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός, έκανε πολλές ευκαιρίες και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να αντιδράσει. Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση από το χθεσινό παιχνίδι ήταν η άριστη αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίεζαν σε όλο το γήπεδο για να επανακτήσουν την κατοχή της μπάλας. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι πραγματικά ένας εκτελεστής. Έχει ένα μεγάλο ποσοστό ευστοχίας στις τελικές προσπάθειες και αυτό είναι που έχει σημασία στην θέση αυτή. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί εναλλακτικές λύσεις σε αυτή τη θέση όταν δεν αγωνίζεται ο Πρίγιοβιτς. Ο Ακπομ και ο Καρέλης δεν έχουν φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ είπε: «Η στόφα της ομάδας έχει αλλάξει από την περσινή χρονιά. Είδαμε μια σοβαρότητα και σταθερότητα και εντός και έκτος έδρας. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από πέρυσι. Το πρωτάθλημα χάθηκε από δικά μας λάθη, με δυο τιμωρίες. Φέτος ξεκινήσαμε από εκεί που μείναμε πέρυσι. Υπάρχει μια σταθερότητα και καλό κλίμα . Το μειονέκτημα φέτος μπορεί να είναι τα πολλά παιχνίδια. Η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και να μπορέσουν να ξεκουράσουν τους βασικούς. Εγώ πριν έρθω στην Ελλάδα ήμουν ΑΕΚ, άλλα μετά από έξι χρόνια με τον ΠΑΟΚ αυτό άλλαξε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόταν η ομάδα. Έχει κάνει την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Είναι πολύ καλός επιχειρηματίας και θέλει να πετύχει με τον ΠΑΟΚ».

Για τον Λουτσέσκου: «Έχει δείξει την αξία του. Πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ και η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα υπό τις οδηγίες του».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη και την Εθνική: «Ο προπονητής κάθε Εθνικής ομάδας θα πρέπει να γνωρίζει πάρα πολύ καλά την κουλτούρα της χώρας που αναλαμβάνει. Πιστεύω λοιπόν ότι ο κύριος Αναστασιάδης γνωρίζει πολύ καλά την κουλτούρα της χώρας μέσα από το πρωτάθλημα. Γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο. Αυτό έκανε και Ρεχάγκελ στο Ευρωπαϊκό το 2004 και έβγαζε τον καλύτερο εαυτό των ποδοσφαιριστών του. Η Ελλάδα έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σε πολύ ψηλό επίπεδο. Νομίζω αυτό που λείπει πλέον είναι η χημεία και να καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο τους εαυτό. Σίγουρα έχει μια μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα και έχει τους συνεργάτες για να φέρει την επιτυχία. Θεωρώ ότι έχει τον τρόπο να κερδίζει τα αποδυτήρια και τους παίκτες του. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι πείθει τους ποδοσφαιριστές του ότι μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Το έδειξε αυτό όταν ήταν στον Παναθηναϊκό και κέρδισε την Γουβεντους, το ίδιο έκανε και με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Αρσεναλ. Η λογική του ήταν πάντα να πάρει το πρωτάθλημα είτε αυτό είναι εφικτό, είτε όχι».

Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στην Κύπρο: «Κατάφερε να αλλάξει την νοοτροπία που είχαν οι Κύπριοι για την Εθνική. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Πορτογαλία και Γαλλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ