Ευρεία σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Ευρεία σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Στις 15:00 θα συναντηθούν στο «Μακεδονία Παλλάς» άνθρωποι του ΠΑΟΚ με φορείς που σχετίζονται με την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Η παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας στον ΑΣ ΠΑΟΚ έχει ήδη ψηφιστεί από τη Βουλή, μαζί με μια σειρά τροπολογιών που ανοίγουν τον δρόμο για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Δικέφαλου.

Τώρα πρέπει να γίνουν τα επόμενα βήματα και εδώ και λίγες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή να τρέξουν όσο γίνεται πιο άμεσα οι εξελίξεις.

Έτσι σήμερα (1/11) στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί μια σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλλάς» για το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας, όπου παρόντες θα είναι άνθρωποι του ΑΣ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και της Περιφέρειας.

Από τον ΑΣ ΠΑΟΚ παρόντες θα είναι ο πρόεδρος, Θανάσης Κατσαρής και ο αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος (ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), ενώ από την ΠΑΕ θα συμμετέχουν ο Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), ο Γιάννης Δημογιάννης (υπεύθυνος εγκαταστάσεων) και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης (νομικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ