Το βάρος του Λουτσέσκου στην τακτική

Το βάρος του Λουτσέσκου στην τακτική

Μόνο ο Μαουρίσιο δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Λιγότερες από 48 ώρες έμειναν για τον αγώνα του Σαββάτου (3/11) ανάμεσα στις μοναδικές αήττητες ομάδες της φετινής Super League. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε μια ακόμα δύσκολη δοκιμασία, σ’ ένα ματς χαρακτήρα.

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο (έχει 8Χ8 νίκες έως τώρα) και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Περιστέρι αποτελεί μια από τις παραδοσιακά σκληρές και κομβικές έδρες κι αν ο ΠΑΟΚ φύγει με τη νίκη στις αποσκευές του θα προσθέσει και κυριολεκτικά και μεταφορικά πόντους στην προσπάθειά του.

Η σημερινή (1/11) προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στον δημιουργικό τομέα και στα τελειώματα των φάσεων.

Το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν είναι σε θέση ν’ ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, έστω κι αν ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς είναι ο Μαουρίσιο.

Αύριο (2/11) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή και το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ