Τσιμαχίδης: «Κανένα πρόβλημα στην Τούμπα με το ΤΑΙΠΕΔ»

Τσιμαχίδης: «Κανένα πρόβλημα στην Τούμπα με το ΤΑΙΠΕΔ»

Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραχώρηση της έκτασης στον ΑΣ ΠΑΟΚ

O Σάββας Τσιμαχίδης είναι σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» διέψευσε τη φημολογία ότι έχει δήθεν έχει υπαχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ ένα κομμάτι από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας που παραχωρήθηκε στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου.

Αρχικά έκανε χιούμορ λέγοντας: «Θα δώσω μια καλύτερη πληροφορία για να ευθυμήσουμε. Ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε το ΤΑΙΠΕΔ! Κοιτάξτε, η παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας στον ΑΣ ΠΑΟΚ έχει γίνει νόμος καθώς ψηφίστηκε στη Βουλή. Η έκταση έχει εκχωρηθεί στον ΠΑΟΚ για 99 χρόνια. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε. Δεν είναι δυνατόν ο Σαββίδης να θέλει να κάνει ένα τόσο μεγάλο έργο και να μην είχε μάθει κανείς ότι υπάρχει πρόβλημα με την έκταση. Δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάσω αυτή την φημολογία. Δέχτηκα και άλλα τηλεφωνήματα, αλλά κάτι τέτοιο είναι προφανές ότι δεν ισχύει. Το θέμα, πλέον, είναι να δρομολογηθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου και να προχωρήσει άμεσα το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ