Δεληζήσης: «Επιβάλλεται να κερδίζεις όταν είσαι στον Άρη»

Δεληζήσης: «Επιβάλλεται να κερδίζεις όταν είσαι στον Άρη»

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα στο κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (04/11, 7 μ.μ.).

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (04/11, 7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο αρχηγός του Άρη τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του, που θέλει να κερδίσει τόσο βαθμούς, που θα τη βοηθήσουν με τον στόχο της πεντάδας, όσο και ψυχολογία, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από τρία άσχημα αποτελέσματα και η νίκη είναι μονόδρομος. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα για αντιστρέψουμε το κλίμα και θέλουμε μια καλή εμφάνιση για να επαναφέρουμε την ηρεμία στον κόσμο και στην ομάδα».

Για τη σημασία του αγώνα: «Έχουμε ανάγκη τη νίκη γιατί έχουμε μείνει πίσω στον στόχο μας, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Δεν διαχωρίζουμε κανένα παιχνίδι, απλά θέλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες».

Για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας: «Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ κάναμε μια ντροπιαστική ήττα. Δεν έχει καμία σχέση ο Αήττητος Σπάτων με τον Ολυμπιακό. Επιβάλλεται να κερδίζεις όταν είσαι στον Άρη. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία και να δει καλύτερα η ομάδα τη συνέχεια».

Για το πώς πρέπει να αντιδράσουν οι παίκτες από εδώ και πέρα: «Πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά να πάρουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Από τις δυσκολίες που έρχονται θα φανεί η δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία, γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες. Καλό είναι να μη μένουμε μόνο στα λόγια, αλλά να κοιτάμε και τις πράξεις».

Για τους ξένους παίκτες: «Προσπαθήσαμε να τους βάλουμε όλους στο κλίμα και να καταλάβουν που αγωνίζονται. Πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία που έχουν αυτά τα παιχνίδια για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ