Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Κουλούρης

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Κουλούρης

Το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague απάλλαξε τον Ευθύμη Κουλούρη από τις κατηγορίες για «ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους» λόγω αμφιβολιών.

Λίγη ώρα αφότου ο δικηγόρος του Ευθύμη Κουλούρη, Αργύρης Λίβας, μίλησε ενώπιον του αθλητικού δικαστή, Χριστόφορου Μάρκου, και αιτήθηκε την άρση των κατηγοριών προς τον Έλληνα επιθετικό για «ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους», το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague αποφάσισε να τον απαλλάξει λόγω αμφιβολιών.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στις 22 Οκτωβρίου στο Περιστέρι (3-2) και συγκεκριμένα στη διάρκεια των πανηγυρισμών του 22χρονου στο γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους στο 88ο λεπτό.

Στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος είχε ασκηθεί δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, και κινδύνευε με τιμωρία μίας αγωνιστικής, όπως είχε συμβεί με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Κώστα Φορτούνη.

Σε κάθε περίπτωση, δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής του 22χρονου στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω της άτυπης συμφωνίας των δύο ομάδων για μη παρουσία των δανεικών παικτών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00)

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000,00) ευρώ

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνης (Δ/ντής ποδοσφαίρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Ν. ΖΑΜΑΝΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ):

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 35340/29-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 2-11-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ