Χωρίς δανεικούς και Βασιλακάκη η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς δανεικούς και Βασιλακάκη η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι τρεις παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Θοδωρής Βασιλακάκης, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναμενόμενα δίχως τους Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Κουλούρη απαρτίστηκε η αποστολή του Ατρόμητου για το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (03/11, 16:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Σε αυτήν επέστρεψαν οι Μάντσον, Ενσικουλού και Μανούσος, ωστόσο εκτός έμεινε ο Βασιλακάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Ηρακλή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ουγκράι, Στρούγγης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 1η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος στη 2η με 20. Οι Περιστεριώτες θέλουν νίκη προκειμένου να προσπεράσουν τον Δικέφαλο του Βορρά στη βαθμολογία, τη στιγμή που η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός βρίσκονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα με 16 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ