ΑΕΚ: Μάνταλος με Παναθηναϊκό, Γκάλο στο Μόναχο

ΑΕΚ: Μάνταλος με Παναθηναϊκό, Γκάλο στο Μόναχο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης... λύνει τον γρίφο της ενδεκάδας της ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης… λύνει τον γρίφο της ενδεκάδας της ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι.

Ηταν εξ’ αρχής πολύ δύσκολο για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Πέτρος Μάνταλος. Ειδικά από την στιγμή που θα απουσιάζει και ο Τάσος Μπακασέτας αύριο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Δύο παίκτες που έχουν σημαντική συμβολή και επίδραση στον τρόπο ανάπτυξης της ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το αυριανό δύσκολο και κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό στο… πράσινο ΟΑΚΑ, φαίνεται ότι θα προτιμήσει τους Λούκας Μπογέ και Πέτρο Μάνταλο στα άκρα, με τον Μάρκο Λιβάγια κοντά στον Εζεκίελ Πόνσε στην επίθεση.

Και έτσι η προοπτική να προτιμήσει τον Ροντρίγκο Γκάλο όλα δείχνουν ότι θα βρει εφαρμογή την Τετάρτη στο Μόναχο, στο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αν και τα στημένα του Βραζιλιάνου είναι μεγάλη βοήθεια, ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες και μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξη του ματς.

Με τον Μπακασέτα και τον Αλμπάνη εκτός, οι λύσεις της ΑΕΚ στην επίθεση αύριο που θα μπορούν να έρθουν από τον πάγκο θα είναι ο Κλωναρίδης, ο Γιαννιώτας και ο Γιακουμάκης.

Αναφορικά με την μεσοαμυντική γραμμή δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Τσιγκρίνσκι και ο Τσόσιτς έχουν το σαφές προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας, με τον Λαμπρόπουλο να έχει λιγότερες πιθανότητες αντί του Σέρβου στόπερ. Στα άκρα ο Μπακάκης δεξιά και ο Χουλτ αριστερά είναι… γκαραντί, ενώ δεν «σπάει» το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλου στον «κιτρινόμαυρο» άξονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ