«Δύσκολο το ματς με Ατρόμητο, αλλά ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει»

«Δύσκολο το ματς με Ατρόμητο, αλλά ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει»

Ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει ένα καλό και ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για τη φετινή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, το ματς με τον Ατρόμητο και τη νέα Τούμπα. Ο βετεράνος άσος υποστήριξε στο «Metropolis 95,5» ότι ο Δικέφαλος μπορεί να μην παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε την περσινή σεζόν αλλά έχει καταφέρει να κάνει 8Χ8 νίκες και αυτό μετράει πάνω από όλα.

Για το εάν θα συνεχιστεί το σερί του ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια τέτοια αγωνιστική κατάσταση που μας επιτρέπει να πιστέψουμε ότι θα συνεχιστεί αυτό το σερί».

Για το βάθος του ρόστερ: «Ανεξάρτητα με την παρένθεση στο παιχνίδι της Βίντι, το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι σε καλό επίπεδο, τόσο σε ποσότητα και όσο και σε ποιότητα και μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που έπαιζε πέρυσι αλλά παρόλα αυτά έχει κάνει το οχτώ στα οχτώ. Με αφορμή την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό πρέπει να αρχίσει να παρουσιάζει καλύτερο θέαμα γιατί πλέον οι παίκτες δένονται περισσότερο. Αυτό που μετράει όμως είναι το αποτέλεσμα. Παράλληλα με αυτό μπορεί να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι. Και ο Ατρόμητος είναι του ίδιου βεληνεκούς με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Έχει μια πολύ καλή ομάδα. Είναι γεγονός ότι οι τρεις δανεικοί του ΠΑΟΚ έχουν δυναμική παρουσία. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα κερδίσει».

Για την κατασκευή και τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου της Τούμπας: «Το έργο πιστεύω ότι θα προχωρήσει χωρίς δυσκολίες. Η χωρητικότητα είναι λογικό να είναι γύρω στις 45 χιλιάδες θέσεις. Τώρα εάν είναι 41,926 είναι μια έξυπνη σκέψη και συγχαρητήρια σε όποιον την σκέφτηκε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ