ΠΑΟΚ: Βλέπουν ενδεκάδα Ελ Καντουρί και Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Βλέπουν ενδεκάδα Ελ Καντουρί και Ουάρντα

Ο Λουτσέσκου σκέφτεται να κάνει δύο αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (3/11) στις 16:00 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής θέλοντας να συνεχίσει το απόλυτο νικηφόρο σερί του φτάνοντας στις 9Χ9 νίκες!

Ο Δικέφαλος δε θα έχει εύκολο έργο καθώς απέναντί του θα βρεθεί η μοναδική άλλη αήττητη ομάδα της φετινής Super League, καθώς ο Ατρόμητος μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 ματς και γι’ αυτό βρίσκεται μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σκέφτεται να κάνει δύο αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τον Ελ Καντουρί στη θέση του Πέλκα και τον Ουάρντα στη θέση του Μπίσεσβαρ.

Έτσι στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος δεξιά και ο Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα, ο Βαρέλα με τον Κρέσπο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Κάνιας με τον Βέρνμπλουμ στα χαφ, ο Ελ Καντουρί πιο μπροστά τους, ο Ουάρντα αριστερά στην επίθεση, ο Λέο Ζαμπά δεξιά και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Μαουρίσιο, οι άλλοι δύο τερματοφύλακες, ο Γλύκος και ο Σιαμπάνης, και οι Μαλεζάς, Κίτσιου, Χατσερίντι και Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ