Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τον Τζήλο

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τον Τζήλο

Στον Δικέφαλο απορούν με τον Περέιρα που δεν βρήκε ξένο ρέφερι για το ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ έχει προφανώς μεγάλα παράπονα από τον Θανάση Τζήλο για τη διαιτησία του στο σημερινό 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Έλληνας ρέφερι έκλεισε τα μάτια του στο πρώτο ημίχρονο (με το σκορ ακόμη στο 0-0) σε ένα καθαρό πέναλτι του Στρούγγη πάνω στον Ελ Καντουρί.

Πιο πριν, μόλις στο 3’, είχε δώσει και ένα ανύπαρκτο οφσάιντ πάλι στον Μαροκινό (μετά από υπόδειξη του βοηθού Κούλα Χασάν), την ώρα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ έβγαινε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι. Είχε και άλλες στραβά σφυρίγματα, αλλά αυτά τα δύο ήταν εξόφθαλμα!

Τι έλεγαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ματς; «Πριν τον αγώνα θέλαμε να πιστέψουμε πως ο κ. Περέιρα δεν μπόρεσε όντως να βρει ξένο διαιτητή και πως ένας Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τον αγώνα. Προφανώς όμως τώρα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών», ήταν η θέση του Δικέφαλου, ο οποίος είχε ζητήσει να μπει ξένος διαιτητής στο ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο.

Επίσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολύ όλα τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι με Έλληνα ρέφερι φέτος έγιναν μεγάλα λάθη εναντίον του Δικέφαλου και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ