Παναθηναϊκός : Διοικητικό συμβούλιο για τα οικονομικά του συλλόγου

Παναθηναϊκός : Διοικητικό συμβούλιο για τα οικονομικά του συλλόγου

Στον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο σήμερα με αντικείμενο συζήτησης την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλά και τις πληρωμές που πρόκειται να γίνουν.

Ένα ακόμα διοικητικό συμβούλιο θα γίνει σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ζητήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, στο Δ.Σ. του τριφυλλιού θα συζητηθεί μεταξύ άλλων ο τρόπος που θα βρεθούν κάποια χρήματα για να πληρωθούν σημαντικές υποχρεώσεις ως το τέλος του μήνα, διότι διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις.

Επίσης, οι άνθρωποι των πρασίνων αναμένεται να αποφασίσουν με ποιους παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν χρήματα με πωλήσεις, ενώ θα στοχεύσουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι απλήρωτοι, ωστε να μην καταθέσουν προσφυγή και αποχωρήσουν, όπως ο Χουλτ.

Τέλος, ο πρώτος στόχος είναι να συμφωνήσουν με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη καταθέσει προσφυγές, διότι δεν υπάρχουν έσοδα και δύσκολα θα αποπληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι το θέμα του Ράσμους Τελάντερ, που δεν έχει πληρωθεί κι αν τη Τετάρτη εκδικαστεί η καταγγελία του, αυτό θα σημαίνει αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ