Λεβαδειακός – Λάρισα 1-1

Λεβαδειακός – Λάρισα 1-1

«Χρυσή» αλλαγή των Βοιωτών ο Ιωαννίδης στο ματς με την Λάρισα, καθώς ισοφάρισε τους «βυσσινί» στο 82’. Η Λάρισα είχε προηγηθεί στο 12’ με γκολ το Κόεφ.

Η Λάρισα έφτασε πολύ κοντά σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις πόντους, καθώς οι Βοιωτοί βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν στο φινάλε του ματς. Το τελικό 1-1 δίνει πάντως ένα βαθμό και στις δύο ομάδες.

Η Λάρισα είχε καλό ξεκίνημα στο ματς και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κόεφ εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Πίτι και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 για τους Θεσσαλούς.

Η συνέχεια του παιχνιδιού ανήκε πάντως στον Λεβαδειακό, καθώς μετά το 20’ οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα της Λάρισας. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων ανταποκρίθηκε στην πίεση των Βοιωτών.

«Χρυσή» αλλαγή του Λεβαδειακού ο Ιωαννίδης

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε το δεύτερο μέρος συνεχίζοντας την πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ από την άλλη πλευρά η Λάρισα έψαξε αντεπιθέσεις για να «πληγώσει» τους γηπεδούχους. Η κίνηση που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Λεβαδειακό ήταν η είσοδος του Ιωαννίδη στο ματς.

Ο παίκτης του Λεβαδειακού μπήκε στο παιχνίδι στο 78’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Λάρισα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 88’ αλλά ο Επασί πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Ντέλετιτς.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε πάντως στο 94’ και ο Λεβαδειακός, με τον γκολκίπερ της Λάρισας Κρίστινσον να κάνει καλή απόκρουση στο σουτ του Γιακουμάκη.

Το «κλειδί»: Η είσοδος του Ιωαννίδη στο ματς αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο επιθετικός του Λεβαδειακού βρήκε δίχτυα.

Το10άρι: Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Επασί έκανε τεράστια απόκρουση στο 88’ στο σουτ του Ντέλετιτς.

Στον πάγκο: Ο Ντέλετιτς θα έπρεπε να είχε τελειώσει την φάση για την ομάδα του δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.

Γιατί κόουτς: Ο Λεβαδειακός έχασε και πάλι πολλές ευκαιρίες κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στον Ιταλό τεχνικό των Βοιωτών.

Λεβαδειακός: Επασί, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (65’ Γιακουμάκης), Μάνγκα (78’ Ιωαννίδης), Τσαμπούρης, Σαβατογκό, Στανόγιεβιτς, Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ακόστα, Μόρας (31′ λ.τρ. Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Κοέφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (65′ Νούνιτς λ.τρ.), Πίτι (58′ Χούμπτσεβ) και Ντέλετιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ