Ρισβάνης: «Οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να αγχώνονται»

Ρισβάνης: «Οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να αγχώνονται»

Ο Ελληνας αμυντικός μιλώντας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Περιστεριώτες και τόνισε ότι αυτοί που πρέπει να αγχώνονται είναι οι αντίπαλοι του Ατρομήτου.

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ατρόμητος, μετά το γκολ που πέτυχε ο Κρέσπο, στάθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν το έβαλαν κάτω μετά το τέρμα του Δικεφάλου και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς. Παράλληλα, έθεσε ως στόχος την έξοδο στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι αυτοί πρέπει να αγχώνονται είναι οι αντίπαλοι του Ατρομήτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε καλά στο ματς, δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι καθαρά ευθύνη δική μας. Καταφέραμε όμως και πήραμε το βαθμό που θέλαμε, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά χαρούμενοι. Κάναμε ένα λάθος στην άμυνα αλλά κοιτάξαμε μπροστά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο μυαλό όλων μας ήταν τα ματς που έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς, εκεί τα καταφέραμε και πλέον σκεφτόμαστε τα ντέρμπι και είμαστε πολύ χαλαροί, χωρίς άγχος. Θέλουμε να δείξουμε πως αξίζουμε παραπάνω όλοι οι παίκτες, μόνο οι αντίπαλοί μας πρέπει να αγχώνονται. Στόχος μας είναι η Ευρώπη, αν μπορούμε και κάτι καλό στο Κύπελλο, μακάρι να έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ