Αποδεικνύουμε γιατί… έχουν τρέλα στο μυαλό! (vids)

Αποδεικνύουμε γιατί… έχουν τρέλα στο μυαλό! (vids)

Η τρέλα «χτύπησε κόκκινο» στην Τούμπα το απόγευμα της Πέμπτης με την ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ και την παρουσία 10.000 οπαδών του. Το Καραϊσκάκη που πλησιάζει και η προσδοκία είναι μεγάλη για εδραίωση στην κορυφή της βαθμολογίας με μεγαλύτερη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους» όπως και η «δίψα» των οπαδών του ΠΑΟΚ για το πολυπόθητο πρωτάθλημα. […]

Η τρέλα «χτύπησε κόκκινο» στην Τούμπα το απόγευμα της Πέμπτης με την ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ και την παρουσία 10.000 οπαδών του.

Το Καραϊσκάκη που πλησιάζει και η προσδοκία είναι μεγάλη για εδραίωση στην κορυφή της βαθμολογίας με μεγαλύτερη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους» όπως και η «δίψα» των οπαδών του ΠΑΟΚ για το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

«Δίψα» συνάμα και για να δουν από κοντά τους παίκτες του δικέφαλου, μια και η τιμωρία που «κουβαλάει» ο ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν έχει κλειδώσει τις πόρτες στα επίσημα ματς.

Το εντυπωσιακό βεβαίως δεν ήταν μόνο η προσέλευση τόσων χιλιάδων οπαδών σε μια ανοικτή προπόνηση έστω και αν μιλάμε για ένα σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής.

Είναι πως η συγκεκριμένη προσέλευση των 10.000 ανθρώπων αποτελεί το… 4ο καλύτερο ρεκόρ στην Superleague φέτος!

Τι σημαίνει αυτό; Στις 7 αγωνιστικές που έχουν ήδη γίνει στο πρωτάθλημα μόλις σε τρια παιχνίδια έχουν βρεθεί στο γήπεδο 10 χιλιάδες ή και περισσότεροι οπαδοί!

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (25.156 εισιτήρια), στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (19.592) και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Λεωφόρο (10.620).

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως σε όλη την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος βρέθηκαν στα γήπεδα 7.267 άνθρωποι (υπάρχει βεβαίως και η παράμετρος της τιμωρίας της Τούμπας και του ΟΑΚΑ) ενώ και την 3η αγωνιστική μόλις που ξεπέρασαν τις 11 χιλιάδες (11.148).

Την 2η αγωνιστική κόπηκαν 16.502 εισιτήρια, την 4η αγωνιστική 15.080, την 5η αγωνιστική 34.064 (λιγότεροι από 10 χιλιάδες στα άλλα γήπεδα πλην του ΟΑΚΑ και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός), την 6η 43.832 όπου είχαμε τα δύο αμέσως καλύτερα ρεκόρ σε Καραισκάκη και Λεωφόρο και την 7η αγωνιστική 20.330.

https://www.youtube.com/watch?v=fIB_VIDkx0E

https://www.youtube.com/watch?v=mg-U7qh4mf4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ