Στο πλευρό του άτυχου Κόρμπου ο Πανιώνιος

Στο πλευρό του άτυχου Κόρμπου ο Πανιώνιος

Ο Παναγιώτης Κόρμπος χτύπησε σοβαρά στο ζυγωματικό του και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, με τον Πανιώνιο να βρίσκεται στο πλευρό του με σχετική ανακοίνωση.

Η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για τον αρχηγό των Κυανέρυθρων, Παναγιώτη Κόρμπο, ξεκίνησε ιδανικά και έκλεισε πολύ άσχημα. Ο έμπιερος χαφ σκόραρε μόλις στο 5’ για το 2-0, αλλά στο 78’ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό του Αρχηγού της ομάδας και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και σε εξετάσεις. Από αυτές επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, την στιγμή του τραυματισμού, του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστου Δάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα υποβληθεί σε εγχείρηση αύριο από τον κ. Δάρα και από τον γναθοχειρούργο κ. Ιατρού. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 5 ημέρες. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ