Μοίραζε «μπράβο» στα αποδυτήρια ο Δώνης

Μοίραζε «μπράβο» στα αποδυτήρια ο Δώνης

Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Γιώργος Δώνης και δεν σταμάτησε να τους δίνει συγχαρητήρια στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ήταν καλύτερος και να είχε ευκαιρίες να πάρει το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ήταν απογοητευμένοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Δώνης ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και βλέποντας την αντίδραση τους, προσπάθησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία. Ο προπονητής των πράσινων έδωσε τα εύσημα σε όλους και εκθείασε την απόδοση τους, παρηγορώντας τους για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (11/11) να ακολουθεί, ο Δώνης θέλει να έχει σε καλή ψυχολογική κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε και από τις δηλώσεις των παικτών του «τριφυλλιού» μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, άπαντες τόνισαν ότι στόχος στο Γ. Καραϊσκάκης είναι ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί ανταγωνιστικός και να πάρει από το ντέρμπι «αιωνίων» το καλύτερο δυνατό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ