Αποκάλυψη: 600.000 «μπράβο» στον Πασχαλάκη!

Αποκάλυψη: 600.000 «μπράβο» στον Πασχαλάκη!

Ο ΠΑΟΚ ανταμείβει τον βασικό του τερματοφύλακα με νέο συμβόλαιο και εκτινάσσει σχεδόν 4 φορές πάνω τις ετήσιες αποδοχές του! To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Η έναρξη των συζητήσεων μεταξύ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του ΠΑΟΚ, για την επέκταση-αναπροσαρμογή του συμβολαίου του διεθνούς γκολκίπερ είναι γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες. Αλλά εντός των επόμενων 24ώρων αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Προφανώς και δεν γίνεται καν συζήτηση αναφορικά με το κατά πόσο θα βρεθεί η χρυσή τομή για να μείνει ο παίκτης. Και θα μείνει, και θα τα αρπάξει. Χοντρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες έχει προκύψει ότι ο Πασχαλάκης θα υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές σχεδόν τετραπλάσιες από αυτές που προβλέπει η τρέχουσα συμφωνία του με τον Δικέφαλο και η οποία εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Στο συμβόλαιο του 29χρονου γκολκίπερ προβλέπεται αμοιβή που ξεπερνάει κατά τι τις 150.000 € τον χρόνο! Ποσό εξαιρετικά μικρό για τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, κάτι στο οποίο συμφωνεί και η διοίκηση του συλλόγου.

Η κουβέντα, λοιπόν, γίνεται για ένα ποσό που θα ακουμπάει τις 600.000 €! Ποσό που θα έκανε τον Πασχαλάκη να πετάξει τη σκούφια του και να υπογράψει… χέρια πόδια το νέο του συμβόλαιο. Ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία και οι επαφές συνεχίζονται, αλλά με κλίμα… ανανέωσης. Καθώς είναι ξεκάθαρο ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι ο Πασχαλάκης μπορεί να υπογράψει, μεν, με ένα μικρότερο ποσό, αλλά το 600άρι θα το φτάνει (ή και ξεπερνάει) με τα μπόνους.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι ο Πασχαλάκης επιδιώκει να υπογράψει το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Καθώς έως ότου υπογράψει στον ΠΑΟΚ, τα συμβόλαιά του σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακο, ΠΑΕΕΚ (Ποδοσφαιρική Αθλητική Ενωση Επαρχείας Κερύνειας), Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ξεπερνούσαν τις 50-60.000 €!

Επίσης, είναι εντυπωσιακό ότι μέχρι την ηλικία των 27 ετών, ο Πασχαλάκης είχε συνολικά 33 συμμετοχές σε επίπεδο Superleague, 13 με τον Πανθρακικό και 20 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενώ στο βιογραφικό του έχει ακόμη 20 συμμετοχές στη Β’ κατηγορία της Κύπρου με την ΠΑΕΕΚ, 1 συμμετοχή 60 λεπτών στη Β’ Εθνική με τον Λεβαδειακό (σ.σ. είχε αντικαταστήσει τον Στρατηλάτη, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στις 30/07/2011), 1 ματς την Ηλιούπολη (Γ’ Εθνική). Επίσης, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και σε 12 παιχνίδια Κυπέλλου, με ΠΑΣ και Πανθρακικό.

Συνολικά στην επαγγελματική του καριέρα ο 29χρονος Πασχαλάκης, έχει καταγράψει 109 επίσημες συμμετοχές. Με τον ΠΑΟΚ να αποτελεί το βασικό αγωνιστικό κεφάλαιο της καριέρας του. Στους Θεσσαλονικείς ο δυναμικός γκολκίπερ έχει 42 παιχνίδια στα… γάντια του. Σχεδόν τα 2/5 των συμμετοχών της πορείας τους τα γήπεδα. Και θέλει να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια ως ο βασικός πυλώνας της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας του. Αλλά παράλληλα επιδιώκει και την εξασφάλισή του. Και όλα δείχνουν ότι θα τη λάβει. Και με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ