Πατουλίδου: «Μακάρι να υπήρχαν άλλοι τρεις Ιβάν στη Θεσσαλονίκη!»

Πατουλίδου: «Μακάρι να υπήρχαν άλλοι τρεις Ιβάν στη Θεσσαλονίκη!»

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα όραμα και ευχήθηκε και οι άλλες ομάδες της πόλης να κάνουν ίδια γήπεδα

Η Βούλα Πατουλίδου είναι πλέον Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ήταν παρούσα στη συνάντηση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ανάμεσα στους αρμόδιους του Δήμου Θεσσαλονίκης και επιτελείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την πλευρά του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τη νέα Τούμπα.

Εξ αρχής δεν έκρυψε ότι το νέο γήπεδο του Δικέφαλου είναι ένα στοίχημα για όλη την πόλη. Η Ολυμπιονίκης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τη Νέα Τούμπα.

Αρχικά είπε: «Δε νοείται μια πόλη να μην έχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, ειδικά όταν έχει τέτοιες ομάδες ποδοσφαίρου. Στην Θεσσαλονίκη, υπάρχουν μεγάλες ομάδες με γήπεδα που από καρδιάς εύχομαι να γίνουν στολίδια όλα όπως κάνει ο ΠΑΟΚ τώρα. Δεν είναι εύκολο γιατί γνωρίζουμε την γραφειοκρατία στην Ελλάδα, αυτό έχουμε κληθεί δηλαδή να την συρρικνώσουμε, αφού υπάρχει ένας άνθρωπος, ο Ιβάν Σαββίδης, που θέλει να επενδύσει. Με τις επενδύσεις του δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας αφού θα υπάρχει ανάπτυξη στην πόλη μας».

Για τις ταχύτητες που κινούνται οι διαδικασίες είπε: «Υπάρχει ένας ιδιώτης που ρωτάει για βοήθεια. Μέσα στον Μάιο θα έχουμε εκλογές, οπότε δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση. Οπότε ότι αρχικές αποφάσεις θα παρθούν πρέπει να γίνουν εντός των δύο με τριών μηνών οπότε όταν έρθουν οι εκλογές να τρέχει αυτό παράλληλα και η όποια καινούργια διοίκηση έρθει στον Δήμο ή την Περιφέρεια να υπάρχει καλύτερη αποτελεσματικότητα. Η γραφειοκρατία δεν πατάσσεται εύκολα στην Ελλάδα παρά μόνο όταν βάζεις φωνές. Η κυβέρνηση μας πρόλαβε όλους, έτρεξε διαδικασίες…»

Για τις αναπλάσεις στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας: «Μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων δεν μπορεί κανείς να δεσμευτεί, ότι μπορεί κάποιος να σου χτίσει γήπεδο. Στον περιβάλλοντα χώρο όμως με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τις θέσεις εργασίας, έργα που έχουν την δυνατότητα της μελέτης μπορούν να χρηματοδοτηθούν».

Για την δημιουργία μίας τεράστιας πλατείας: «Μιλάμε για μια γιγαντιαία πλατεία, με το πράσινο με τις πεζοδρομήσεις, πάρκινγκ κτλ και όλα αυτά φαίνονται στο χαρτί. Όταν θα γίνουν στην πραγματικότητα θα εκπλαγούν οι πάντες. Αυτό που παρακάλεσα εγώ είναι ο κόσμος που είναι εκεί, να ξέρει τι είναι εκείνο που θέλουμε να γίνει, ώστε να τον έχουμε σύμμαχο και όχι εχθρό, στην προσπάθεια ενός ανθρώπου που αγαπάει τον τόπο που επενδύει και θέλει να επενδύσει περισσότερο».

Για το τι αναμένεται να δούμε το επόμενο διάστημα είπε: «Είναι πραγματικά ένα όραμα το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνει και ο Άρης τέτοιο γήπεδο, υπάρχει το Καυτατζόγλειο οπού το 2004 δόθηκαν χρήματα αλλά υπήρχαν παρεμβάσεις και το γήπεδο της Καλαμαριάς να κατασκευαστεί για να αποκτήσει την αίγλη και τιμή που του αρμόζει. Στη Θεσσαλονίκη ειδικά που είχε τον τίτλο αθλητομάνα, να πατήσει επάνω σε αυτό και να αποκτήσει συλλόγους και αθλητές που θα διεκδικήσουν την κορυφή».

Για τις σχέσεις της με τον Ιβάν Σαββίδη: «Καταρχάς στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Δημητρίου ήμασταν δίπλα δίπλα, όποτε αν πω ότι δεν τον γνωρίζω θα με περάσουν για τρελή. Υπάρχει και μία κοινή ποντιακή καταγωγή που μας συνδέει, που βγάζει αυτό το αγωνιστικό και το πάθος για ότι και να κάνει. Δεν ξέρω τι θα φανεί στο μέλλον αλλά στο παρόν μακάρι να υπήρχαν άλλοι τρεις Ιβάν για όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, για να θέλουν να επενδύσουν στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στου τόπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ