Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 1-0, έχοντας για κορυφαίο τον Πάπε Σισέ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας του Άρη με 1-0. Ο Σισέ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων στο ματς. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ομάδας του Πειραιά.

Σα: Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και είναι στην πρώτη γραμμή διακριθέντων. Πραγματοποίησε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις και έδινε ασφάλεια στην άμυνα του με τις εξόδους του.

Ελαμπντελαουί: Έδωσε πολλές μάχες από το πρώτο λεπτό αλλά δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Μαρτίνς θα περίμενε περισσότερα ανεβάσματα από τον Νορβηγό μπακ.

Σισέ: Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς. «Σκούπισε» όλες τις φάσεις όταν η μπάλα ήταν στο χορτάρι και «καθάρισε» σε όλες τις φάσεις στον αέρα. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον νεαρό στόπερ. Ήταν  το καλύτερο ματς του Σισέ την φετινή σεζόν.

Βούκοβιτς: Καλό παιχνίδι και από τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Σισέ.

Κούτρης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Έκανε πολλά ανεβάσματα και είναι αυτός που έχει την έξοχη ασίστ στον Χασάν στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μπακ έκανε πολύ καλό ματς.

Γκιγιέρμε: Βοήθησε πολύ τους ερυθρόλευκους κυρίως ανασταλτικά. Έδωσε πολλές μάχες στον χώρο του άξονα αλλά περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Σίγουρα όμως παίρνει καλό βαθμό για την εμφάνιση του.

Μπουχαλάκης: Έδωσε και αυτός πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή όπως ο Γκιγιέρμε. Ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές σε φάσεις που βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή του Άρη.

Φορτούνης: Δεν ήταν και το καλύτερο βράδυ του διεθνούς μέσου. Ο Φορτούνης έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πέμπτο λεπτό του αγώνα και αυτό μάλλον επηρέασε τον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

Χριστοδουλόπουλος: Είχε διάθεση αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις. Θα έπρεπε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες σε παιχνίδι ένας μ’ έναν.

Ποντένσε: Πήρε πάνω του φάσεις και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των κίτρινων τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Χασάν: Έκανε την κίνηση που έπρεπε να κάνει το κλασικό φορ στην φάση του γκολ. Ξεμαρκαρίστηκε και έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό θέλει μια ομάδα από τον σέντερ φορ της.

Νάτχο: Μπήκε στο ματς σαν αλλαγή και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό. Από τα δικά του πόδια, με εξαιρετική τριαντάρα πάσα στον Κούτρη, ξεκίνησε η φάση του γκολ των ερυθρόλευκων. Ο Ισραηλινός έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι των πειραιωτών και βοήθησε πολύ στην επικράτηση της ομάδας του.

Καμαρά: Πέρασε στο ματς στα τελευταία λεπτά για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Τοροσίδης: Ο διεθνής αμυντικός έπαιξε στα τελευταία λεπτά για να βοηθήσει στην προσπάθεια της άμυνας των ερυθρόλευκων να κρατήσει το μηδέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ