Παπαδόπουλος: «Να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια»

Παπαδόπουλος: «Να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για το 0-0 με τον Απόλλωνα και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του και επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να βελτιωθούν στην τελική προσπάθεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρή γεύση, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα μας περιμένει πίσω ο αντίπαλος. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε φάσεις στο δεύτερο μέρος, πήραμε ρίσκα και είχε μία καλή φάση και ο Απόλλων.  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε. Κρατάμε τη βελτίωση στην κατοχή της μπάλας, όμως πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια. Σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε πάλι το μηδέν, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη».

Για την επιστροφή των τραυματιών: «Είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς. Νέιρα και Βουό έλειψαν καιρό και ήταν λογικό να μην έχουν ρυθμό. Θα τους έχουμε πιο έτοιμους την επόμενη εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ